EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Община Козлодуй се бори за еко приз

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Община Козлодуй се бори за еко приз

mail12:10 | 17.02.2012прегледи 518 коментарикоментари 0


Община Козлодуй е подала документи за участие в конкурса „Българска екообщина” 2012, който се провежда за първа година. Съревнованието е в рамките на форум за енергийна ефективност, възобновяема енергия и управление на отпадъците за Югоизточната зона.

Основната цел на конкурса е да се популяризират постиженията на българските общини и да се отличат онези от тях, които полагат специални усилия в секторите зелена енергия и екология. Призът „Българска екообщина” 2012 ще се присъди в 3 категории: Енергийна ефективност, Възобновяеми енергийни източници, Управление на отпадъците. Във всяка категория ще бъдат номинирани максимум трима кандидати, като победителят ще бъде избран сред тях.

Победителите ще получат за награда пътуване до Австрия за посещение на екологична община там. Конкурсът се реализира със съдействието на Национално сдружение на общините в България, Асоциация на еколозите от общините в България, Фондация за реформа в местното самоуправление, Българска асоциация за устойчива енергия.

Източник: kozloduy-bg.info
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg