EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Обществена поръчка за улично осветление

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Обществена поръчка за улично осветление

mail17:45 | 01.03.2013прегледи 1684 коментарикоментари 0


Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, възнамерява да използва част от безвъзмездните средства от Международен Фонд Козлодуй, администриран от Европейската банка за възстановяване и развитие, за покриване на разходите по изпълнение на енергийно ефективни мерки, свързани с реконструкцията на общинско улично осветление в четиринадесет общини в България.
Какво се предлага:

Лот 1: Рехабилитация на улично осветление в Столична Община

Този лот обхваща подмяната на улични осветителни тела и конзоли (8 799 бр.), чрез демонтаж на старите улични осветителни тела и конзоли, и доставка и монтаж на нови енергоспестяващи улични осветителни тела; подмяна на електрически табла за улично осветление, включително доставка и монтаж на табла за автоматизирано управление ("касети"); доставка и монтаж на оборудване за контролен център на система за управление и мониторинг на уличното осветление, и обучение за работа с нея. Бенефициент е Столична Община.


Лот 2: Рехабилитация на улично осветление в общини в Южна България

Този лот обхваща подмяната на улични осветителни тела и конзоли (21 055 бр.), чрез демонтаж на старите улични осветителни тела и конзоли, и доставка и монтаж на нови осветителни тела (19 346 бр.); доставка и монтаж на нови стълбове; доставка и монтаж на заземителни колове; подмяна на електрически табла за улично осветление, включително доставка и монтаж на табла за автоматизирано управление ("касети"); реконструкция/изграждане на тръбни и кабелни мрежи; доставка и монтаж на оборудване за контролен център на системите за управление и мониторинг на уличното осветление, и обучение за работа с тях. Бенефициенти са 7 общини.

Лот 3: Рехабилитация на улично осветление в общини в Северна България

Този лот обхваща подмяната на улични осветителни тела и конзоли (12 559 бр.), чрез демонтаж на старите улични осветителни тела и конзоли, и доставка и монтаж на нови осветителни тела (7 586 бр.); доставка и монтаж на нови стълбове; доставка и монтаж на заземителни колове; подмяна на електрически табла за улично осветление, включително доставка и монтаж на табла за автоматизирано управление ("касети"); реконструкция/изграждане на тръбни и кабелни мрежи; доставка и монтаж на оборудване за контролен център на системите за управление и мониторинг на уличното осветление, и обучение за работа с тях. Бенефициенти са 6 общини.

Допускат се предложения за един или повече лотове. Цената на всеки лот трябва да бъде посочена отделно. Предложенията за повече от един лот могат да съдържат отстъпки, които ще бъдат разгледани при оценяването на предложенията.

Всички тръжни предложения трябва да бъдат придружени от тръжна гаранция на следната стойност или нейната равностойност в конвертируема валута или във валутата на страната на Възложителя:

Повече подробности на сайта на МИЕТ.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg