EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Новости: Извит дисплей, изкачаща уеб камера

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Новости: Извит дисплей, изкачаща уеб камера

mail16:09 | 31.08.2016прегледи 2299 коментарикоментари 0


Philips Monitors  ще представи серия от иновации за бизнес професионалисти и домашни потребителите на IFA 2016 от 2 до 7 септември в Берлин.

Сред тя са новият 40-инчов извит дисплей – най-големият 4K извит монитор на пазара. Този 40-инчов екран, който ще е наличен за закупуване през четвъртото тримесечие на годината, обгръща зрителната линия, за да създаде повече лично пространство и по-добра концентрация. И понеже потребителите седят близо до десктоп дисплеите, извитият екран създава истински поглъщащи работни сесии. Зрителните разстояния между ъглите и центъра са еднакви – така на потребителите се налага по-малко да извъртат глава, за да виждат съдържанието в ъглите и могат да се насладят на най-доброто качество на картината. Стъклото от край до край и утра тънката рамка подчертават плавното усещане. Стефан Зомер, директор „Маркетинг и бизнес управление“ в MMD, каза: „Новият 40-инчов извит дисплей е пример за стремежа ни да предлагаме усъвършенствано зрително изживяване в работните зони и жилищните пространства на потребителите. С 4K резолюция, този нов модел предлага фантастична яснота и пространство за многозадачност.”

Компанията е разработила и дисплей с изскачаща уеб камера. Новообявеният 27-инчов монитор блокира потенциалната дупка за шпионаж за хакерите като предлага уеб камера, която се показва, само когато е нужна, а през останалото време е скрита в корпуса на дисплея. Дисплеят ще бъде наличен на пазара до край на годината.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4153