EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ново назначение в Райфайзенбанк

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ново назначение в Райфайзенбанк

mail12:26 | 12.09.2013прегледи 781 коментарикоментари 0


Мария Лазова беше назначена за началник отдел “Попечителски услуги и Инвестиционно банкиране” в Райфайзенбанк (България) ЕАД. На новата позиция тя ще ръководи екип от експерти с основен фокус върху предоставянето на попечителски и депозитарни услуги с ценни книжа на големи чуждестранни и местни институционални инвеститори на българския капиталов пазар, както и в сферата на инвестиционното банкиране.
Мария Лазова се присъединява към Райфайзенбанк и новосформирания екип на Райфайзен Банк Интернешънъл АГ за услуги с ценни книжа в Централна и Източна Европа и Австрия, от ИНГ Банк – клон София. В продължение на 15 години тя развива и ръководи отношенията с местни и чуждестранни финансови институции, инвеститори и партньори, при предоставянето на попечителски и депозитарни услуги. Преди да се присъедини към Райфайзенбанк, Мария Лазова последно е заемала длъжността Ръководител на звеното за услуги с ценни книжа и финансови институции.
Мария Лазова е магистър по Икономика и организация на труда, и Международни икономически отношения от УНСС, София. Специализирала е международно банкиране в Германия. Владее английски, руски и гръцки език.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg