EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ново лице в E.ON България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ново лице в E.ON България

mail13:40 | 19.08.2010прегледи 3530 коментарикоментари 0


Калоян Кънев бе избран за член на Управителния съвет на Е.ОН Бъл-гария Продажби АД. Той поема поста от Щефен Майвалд, който продължава своята кариера в друга компания от групата на Е.ОН АГ. Калоян Кънев заема и длъжността Управител на Е.ОН България Трейдинг ЕООД.
Калоян Кънев има дългогодишен опит в областта на електоенергетика-та, в това число опит в търговията с електрическа енергия на либерализи-рания пазар. Преди да се присъедини към групата Е.ОН България той е бил Управител в Евро Енерджи Консултинг ООД. Преди това е заемал длъжността Технически директор в компаниите Вивид Пауър ЕАД и Енерджи Партнърс АД. Професионалната му кариера започва в Нацио-налната електрическа компания АД.
Г-н Кънев е магистър – електроинженер от Технически университет, гр. София. Преминал е редица специализации в областта на борсовата търговия и моделирането на пазарни структури. Участвал е в работни и консултативни групи за либерализиране и развитие на електроенергийния пазар на национално и регионално ниво.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg