EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ново кръстовище в Карлово

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ново кръстовище в Карлово

mail14:05 | 19.07.2019прегледи 991 коментарикоментари 0


С молебен за здраве и водосвет в Карлово бе открито кръговото кръстовище на пътя София - Бургас, намиращо се на западния вход-изход на града. Заедно с него, официално отворени за движение са и двете локални платна. Строителството на инфраструктурното съоръжение е резултат от доброто сътрудничество на Агенция "Пътна инфраструктура" и община Карлово.
Гост на церемонията бе вицепремиерът и министър по демографската политика Марияна Николова. Тя каза, че необходимата свързаност, която осигурява българското правителство е важна за всеки един от регионите, не само за привличане на инвестиции, но най-вече за превенция и предотвратяване на произшествия, за гарантиране живота и здравето на населението, това бе участък с концентрация на ПТП.
Кметът на Карлово Емил Кабаиванов изрази надежда скоро да започне и ремонтът на участък от пътя София - Бургас, между село Певците и с. Васил Лески.
Кметът на Карлово анонсира, че след месец, на Илинден на новото кръгово кръстовище, ще се развее знамето на Карловския революционен комитет, направено по проект на Левски. Високо, зелено и чисто, като идеята на Левски, посочи Кабаиванов.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg