EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Новият шеф на ДКЕВР

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Новият шеф на ДКЕВР

mail11:20 | 13.02.2013прегледи 815 коментарикоментари 0


Юлияна Иванова е новият председател на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, реши правителството. Тя ще довърши мандата на подалия оставка Ангел Семерджиев и ще е на поста до ноември 2015-а година.

Премиерът Бойко Борисов възложи на новия шеф на регулатора да отиде в Народното събрание и да разговаря с парламентарните групи, а до следващата сряда Иванова трябва да докладва на правителството за възложена й още днес проверка от премиера Борисов.
Има да свърши доста работа. Аз изцяло не съм доволен от цялата комисия, защото всичките батаци през много години назад – 10 назад, до днешно време включително – това е и нашата вина, трябва да направиш необходимото да я подмениш с хора, които няма да ходят на семинари, няма да четат лекции, защото това е абсолютен конфликт на интереси, от това, което разбираме в последните дни, преценка на всеки един член. Сутринта бяха тук от ВМРО и са ми представили свои искания и мотиви. Обещал съм до понеделник да им отговоря, т.е. ти на мен трябва да ми отговориш, за да отговорим и на тях. Незабавно да се изиска проверка от Сметната палата, финансов надзор и не повече от 4-5 дни, включително събота и неделя ще работите, до другата сряда искам да дойдеш и да ни запознаеш какви мерки са предприети по тези теми./БНР

Визитка

Юлиана Иванова е инженер по топло-ядрена енергетика от Техническия университет в София. След дипломирането си е назначена за технически асистент в Лабораторията за нови технологии за изгаряне на нискокалорични въглища към университета.

 

Работила е като офис мениджър в „Мини Марица-изток“ ЕАД и като директор на ACE Ltd (Представителство на Fichtner GbmH в България). През последните девет години е била съветник и представител на България в RWE Power и RWE AG.

 

Владее немски и английски езици. Член е на Българо-германския форум.


Тагове: ДКЕВР, шеф
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg