EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Новини:Фирми, общини, фотографии

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Новини:Фирми, общини, фотографии

mail11:50 | 14.04.2016прегледи 915 коментарикоментари 0


Първото издание на специалното събитие, посветено на положителните практики и позитивния пример в общините Божурище, Годеч, Драгоман, Костинброд, Своге  и Сливница  – „Добрият пример на Запад от София“, ще се проведе на 19 април в шоурум Citroën, Божурище. В рамките на форума ще се проведе дискусия “Икономически потенциал и предизвикателства на общините на запад от София“, в която бизнеса, местната и държавната власт  ще имат възможност да обсъдят важни за развитието на региона и отделните общини въпроси, свързани с инвестиционния климат, трудовата заетост, квалификацията, възможностите за проектно финансиране, инфраструктура и др.

Емблематични снимки на модните топ-фотографи Енчо Найденов, Темелко Темелков, Васил Германов, Диляна Флорентин, Златимир Араклиев, Момчил Христов и Георги Андинов красят стените на Sofia Ring Mall от 15 април. Близо 50-те изключителни модни фотографии ще бъдат изложени в коридорите на мола в продължение на 9 дни. Сред тях блестят корици и емблематични кадри на родни топмодели и известни личности, сред които актрисата Теодора Духовникова и тв-звездата Мария Силвестър.

Над седемдесет български и чуждестранни изложители ще се представят на тринадесетото издание на  Международното изложение „Културен туризъм“ от 14 до 17 април 2016 г. във Велико Търново. Петдесет общини, посолствата на ЮАР, Индонезия, Виетнам, Унгария, Азербайджан и Франция, побратимените на Велико Търново градове Твер (Русия), Бурса (Турция), Таршин (Малта) туроператори и турагенти ще  презентират на самостоятелни щандове в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“ нови продукти, атракции и дестинации за културен туризъм. В рамките на изложението, на 14 април, ще се проведе Годишната  среща на кметовете на общини в Република България по проблемите на туризма. Във форума ще участва министърът на туризма Николина Ангелкова и деветдесет и пет кмета на общини от страната.

     

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 900