EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови фирми в ИЗ "Загоре"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови фирми в ИЗ "Загоре"

mail15:10 | 17.05.2022прегледи 765 коментарикоментари 0


Kомпания, занимаваща се с модерно технологично и екологично производство, е внесла официално инвестиционно намерение за закупуване на парцел в Индустриална зона "Загоре" в Стара Загора. Това съобщи за БТА изпълнителният директор на Зоната Радослав Танев. Той обясни, че инвеститорът има намерение да купи над 6 дка площ, където да бъде изградена фабрика с производствена линия. Очакваните вложения ще бъдат в размер на близо 3 млн. лева, а в производството ще бъдат заети първоначално 60 души.

Целта на предприемача е да реализира и модернизира своето технологично производство, което е с висока добавена стойност. Стратегическите насоки, които ще следва, са по-широко навлизане в българския пазар и по-високи стойности на експорт на стоки.

"Резултатите от съвместния ни труд с Община Стара Загора и "Национална компания Индустриални зони" ЕАД стават все по-видими. Инвеститорите харесват това, което виждат, а именно - модерна индустриална зона, с изградени комуникации и инфраструктура и новостроящи се сгради, които скоро ще оживеят, изпълвайки се с работна ръка. Истината е, че това привлича още повече интерес и внимание към нас", подчерта още Танев.

В Индустриална зона "Загоре" до момента са продадени седем имота, които ще осигурят работа на над 300 души.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4158