EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Нови седалки в самолетите на easyJet

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови седалки в самолетите на easyJet

mail14:15 | 11.04.2013прегледи 3341 коментарикоментари 0


easyJet въвежда нови седалки на борда на всички свои нови самолети, съобщи компанията. Първият от 14-те нови самолета се доставя днес, а останалите предстои да бъдат снабдени с новото оборудване в зависимост от периода на доставка (от сега до края на следващото лято).
Външният вид на пътническия салон също е преработен. Новото покритие на седалката е сиво с оранжеви акценти, в унисон с нов килим и специално проектирано за еasyJet оранжево осветление на пътеката между седалките.
Седалката SL3510, ергономично проектирана и произведена от Recaro, облегалката е с 15 градусов наклон за спокойна позиция на сядане, а тънкостта й осигурява повече пространство за пътниците. Освен ползите за клиентите, лекото тегло на новата седалка ще подобри ефективността в консумацията на гориво и намаляване на въглеродните емисии.
Компанията Recaro, със седалище в Германия, е глобален доставчик на качествени седалки за самолети. Разработчиците й са фокусирани върху ергономичните качества при производство на седалки и осигуряването на максимално пространство за пътниците за един удобен полет. Компанията е носител на няколко награди за новаторско и екологично устойчиво развитие на своите продукти в авиационната индустрия, като Crystal Cabin Award в категорията "Индустриален дизайн/интериорна концепция“.
Освен новата седалка, авиопревозвача въвежда леки колички за обслужване на пътниците на борда, както и аеродинамични подобрения като шарклети на крилата.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg