EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови решения при климатиците предлага LG

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови решения при климатиците предлага LG

mail12:50 | 15.04.2011прегледи 1000 коментарикоментари 0


LG Electronics представи ново решение в системите за климатизация Multi V III по време на изложението Бултерм в София. Решението беше анонсирано малко по-рано и в останалата част на Европа, която в момента е най-бързо растящият пазар за HVAC (отопление, вентилация и климатизация) решения.
Така на българския пазар LG Electronics очаква повишение в продажбите и съответно увеличение на пазарния си дял. В момента LG заема около 12% от пазара на промишлена климатизация в България, като с VRF системата компанията планира да подобри позициите си с още 8% до края на календарната 2011 г. и да достигне общ пазарен дял от 20% в страната.
Multi V III е с висока енергийна ефективност в сравнение с поколение VRF системи, като причина затова е модифицираният спирален компресор V-Scroll, както и технологията HiPORTM(1) (за връщане на масло в компресора), които осигуряват висок коефициент на трансформация - COP 4,6. Друга характеристика е непрекъснатия режим на отопление, независимо от ниските външни температури. По този начин се поддържа комфорт в помещението, без това да води до загуба на топлина, Multi V III се предлагат в България с три години гаранция от производителя.

 


Тагове: климатици, LG
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4159