EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови продукти и продажби слагат край на кризата

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови продукти и продажби слагат край на кризата

mail16:00 | 07.09.2010прегледи 1018 коментарикоментари 1


Главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян  коментира пред журналисти в Добрич, че краят на кризата ще дойде, когато  страната разшири своето присъствие на чужди пазари,  когато се появят нови продукти, продават  се повече стоки на вътрешния пазар и се постигне устойчиво развитие.  Когато видите повече от всичко това - значи сме излезли от кризата, заяви банкерът, цитиран от медии.
По думите му  сегашната икономическа криза  няма катастрофалните размери на кризата от 1996-1997 година. За хората, които  не са изгубили работата си, за хората, чиито фирми  са оцелели през трудните години, криза всъщност няма, каза Хампарцумян.
Той определи  лихвити по банковите кредити  като нито по-ниски, нито по-високи  от състоянието на икономиката. И не лихвите са  пречка  за развитието, а липсата на добри проекти.
Един добър проект и платежеспособен клиент, винаги ще получи кредит, допълни банкерът. Той посочи, че в  цените на предлаганите  продукти банките  се опитват да намерят  разумния баланс  между търсенето и предлагането на пари.


 
Коментари
 
Петров - 18-04-2011 г. 05:20:35

Ами да вижда му се края вече. Радвам се, че и Левон Хампарцумян е оптимистично настроен. Обикновено не греши.

 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg