EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови нетбуци, базирани на двуядрени Intel® Atom™ процесори

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови нетбуци, базирани на двуядрени Intel® Atom™ процесори

mail15:20 | 24.08.2010прегледи 1751 коментарикоментари 0


Intel Corporation обяви днес, че близо 12 нови нетбуци, базирани на нейните нови мобилни двуядрени процесори Intel® Atom™, от днес вече са достъпни в магазините. Нетбуците, предлагани днес и до края на годината от производители, сред които Acer, ASUS, Fujitsu, Lenovo, LG, Samsung, MSI, и Toshiba – дават възможност за нови нива на поддръжка на приложения като игри, както и Adobe Flash* технология за достъп до множество уеб страници, включително системи за онлайн хотелски резервации и мултимедийни сайтове като YouTube* и Hulu*.
"Acer се стреми постоянно да подобрява мобилното изживяване на своитеклиенти, независимо дали по отношение на повишената бързина на реакция, или относно по-големите възможности за взаимодействие в Интернет чрез по-дълъг живот на батериите ", каза Дейвид Лий, асоцииран вицепрезидент Acer Mobile Computing Business Unit ”За нас е удоволствие да изберем двуядрените Intel Atom процесори за нетбуците Acer, и така да подпомогнем потребителите на нетбуци да имат възможността да постигат дори повече - както на работното място, така и в свободното си време."
С двуядрения процесор Intel® Atom™ N550, потребителите могат да се наслаждават на Интернет достъп в движение с по-висока скорост на реакция, в същата компактна форма, с поддръжка на DDR3 памет, дълъг живот на батерията, подобна на тази на едноядрения Intel ® Atom ™ процесор N450.
"За кратката си история нетбук категорията постигна впечатляващ растеж", заяви Ерик Рийд, маркетинг директор мобилни платформи на Intel Corporation. "От доставянето на около 70 милиона чипове Intel Atom от стартирането на категория през 2008 г., е очевидно, че за тези устройства има голямо търсене на пазара в целия свят."
Нови нетбуци, базирани на двуядрени Intel Atom чипове  вече пристигат в магазините днес и се предлагат на разнообразни достъпни ценови нива. За повече информация, моля, посетете http://www.intel.com/products/processor/atom/index.htm.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg