EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови назначения в Нестле България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови назначения в Нестле България

mail17:10 | 05.12.2014прегледи 1870 коментарикоментари 0


За ново ръководство на определени сектори в компанията, съобщи Нестле България. От 1-ви декември 2014 г. Марк Нусбаумер поема ръководството на категорията „Сладолед“ в Нестле България. В допълнение на досегашната си позиция като бизнес мениджър „Шоколадови продукти и бисквити“, той вече обединява оперативните, маркетинговите и търговските дейности на двете продуктови групи на компанията у нас.
Марк Нусбаумер е финансист по образование и има магистърска степен „Финанси и контрол“ от Университета на Сент Гален, Швейцария. Присъединява се към екипа на Нестле през 2002 г. като международен одитор, а от 2006 г. е в офиса на компанията във Венецуела, където поема различни позиции. През 2009 г. е назначен за регионален мениджър „Продажби на шоколадови продукти“, ръководи екип от 70 души, като впоследствие става мениджър „Ключови клиенти“ в Нестле Венецуела.
Марк Нусбаумер е част от българския екип на Нестле от ноември 2011 г. като бизнес мениджър „Шоколадови продукти и бисквити“.
Oт 1-ви септември 2014 г. Адриан Мунтеан пое позицията директор на фабриката на Нестле България за сладолед във Варна, като той отговаря за производството на продуктите от сладолед на компанията и ръководи всички процеси във фабриката. Адриан Мунтеан има бакалавърска степен по инженерство, науки за околната среда от Университета по земеделие и ветеринарна медицина в Тимишоара, Румъния. През 2010 г. завършва магистратура по бизнес администрация в Политехническия университет на Тимишоара.
През същата година се присъединява към Нестле като мениджър „Производство“ във фабриката за напитки и шоколадови продукти на компанията в Тимишоара. В периода ноември 2012 – февруари 2013 г. Адриан Мунтеан обогатява опита си в международна среда във фабриката за кулинарни продукти на компанията в Белград, предоставяйки оперативна подкрепа за внедряването на платформата „Нестле производствени практики“.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1034