EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови назначения в MasterCard + Загорка, София Груп

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови назначения в MasterCard + Загорка, София Груп

mail15:11 | 15.06.2016прегледи 6070 коментарикоментари 0


MasterCard  назначи Веселина Маркова като маркетинг мениджър за България. От офиса в София Веселина ще отговаря за прилагането на ефективни маркетингови стратегии  на българския пазар, с които ще продължи да се повишава видимостта и позиционирането на марката MasterCard. Веселина е маркетинг специалист с почти 11-годишен опит в областта на маркетинга, комуникациите, събитийния мениджмънт, връзките с обществеността и маркегинговите проучвания. Тя е заемала позиции като мениджър „Маркетинг и продуктово развитие“, направление „Банкиране на дребно“, и ръководител „Реклама и комуникации“ в банковия сектор, както и маркетинг и PR специалист в Ди Ви Асет Мениджмънт. Веселина има магистърска степен по маркетинг от УНСС и магистърска степен „Връзки с обществеността“ от Софийски университет „Св. Кл. Охридски“.

Нина Владимирова зае позиция Мениджър Човешки ресурси в ЗАГОРКА. Нейната кариера за компанията започва преди 11 години. През този период е заемала различни позиции - от осигуряването на качествена вътрешна правна услуга до координиране и реализиране на интензивната програма за корпоративна социална отговорност на ЗАГОРКА. Нина поставя основите на корпоративните връзки в компанията и дава фокус върху важните регулаторни и правителствени въпроси, които касаят бизнеса, както и изгражда силна корпоративна репутация и имидж на ЗАГОРКА. Тя е посланик на устойчивото развитие и заедно с междуфункционалния „Зелен екип“ на ЗАГОРКА, подпомага превръщането на водещия пивовар в най-зелената компания в сектора на бързооборотните стоки в страната в края на 2015. Нина е магистър по Право от СУ „Св. Климент Охридски“ със специализация по Право на ЕС в Брюксел. 

Софика Груп, част от световна компания за предоставяне на услуги за управление на клиенти – TeleTech, вече има и нов оперативен директор.Стефан Карагяуров  поема оператив­ната дейност на компанията. Той има над 10 години управленски опит в компании-световни лидери от ИТ, телеком и аутсорсинг индустрията като HPE, Honeywell, Т-Mobile, On Process Technology USA и EXL Services, в които заема ключови ръководни позиции за региона на Централна и Източна Европа (ЦИЕ), както и за Европа, Близкия изток и Африка (ЕМЕА). Като висш мениджър в компаниите, Карагяуров отговаря за бизнес развитието им, финансовите операции, организационната структура и култура, както и управлението на експертни центрове и екипи състоящи се от над 1000 специалисти.
 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg