EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови мениджъри в Нестле

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови мениджъри в Нестле

mail14:01 | 13.04.2017прегледи 4595 коментарикоментари 0


Анна Петкова, Бизнес мениджър „Зърнени закуски“ за Адриатика и България, поема управлението на бизнесите „Шоколадови продукти и бисквити“ и „Кулинарни продукти“ в Нестле България. В новата си позиция тя ще бъде отговорна за развитието на категориите, управлявайки цялостния бизнес план и продуктовото портфолио на двете групи.
Анна Петкова има солиден бизнес опит, придобит от разнообразни позиции с повишаващи се отговорности и обхват, включително повече от 10 години опит в екипа на „Шоколадови продукти и бисквити“. През последните повече от 6 години, ръководейки групата „Зърнени закуски“, тя установи модела за растеж на категорията в България, допринесе за синергията между различните пазари и успешно управлява разнообразните мултикултурни екипи в региона на Адриатика.
Нели Ангелова, Бизнес Мениджър “Кулинарни продукти” и Мениджър “Корпоративни връзки”, е назначена на позиция Мениджър Корпоративни връзки и Комуникации. В новата си роля, освен настоящите ѝ отговорности като Мениджър “Корпоративни връзки”, Нели Ангелова ще води маркетинг комуникацията и връзките с потребителите. Тя ще оказва подкрепа на всички бизнеси с анализи и информация за внедряването на ефективни решения.
Г-жа Ангелова има сериозен опит в бизнеса на Нестле и е в основата на развитието на бизнеса с кулинарни продукти в България повече от 17 години. От средата на 2014г. тя пое управлението на „Корпоративни връзки“, където успя да формира силен екип и успешно управлява корпоративната комуникация на компанията.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg