EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови мениджъри в Shell и Сименс

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови мениджъри в Shell и Сименс

mail16:09 | 20.07.2020прегледи 2526 коментарикоментари 0


Недко Колев и Николай Богданов са двамата нови търговски директори в Shell България. Недко Колев ще отговаря за развитието на търговската мрежа на Shell в страната, както и за разширяването на портфолиото от стоки и услуги в търговските обекти. Дейността на Николай Богданов ще бъде фокусирана главно върху обслужването на бизнес клиентите, като ангажиментите му ще са насочени към горивните карти euroShell и комплексни услуги на пътя, предлагани чрез новата интуитивна модерна система Shell Fleet Hub.

Двамата мениджъри са дългогодишни кадри на компанията с богат опит и експертиза. Недко Колев е част от екипа на Shell от 2010 г., когато става бизнес анализатор за търговския отдел на веригата в България. Три години по-късно преминава в глобален екип, отговарящ за ключовите клиенти на маслата Shell. Последователно заема различни позиции, като достига до поста глобален мениджър на веригата за доставки на масла, който работи с международни клиенти в селскостопанския и автомобилния сектор. Преди да се присъедини към Shell Недко Колев e част от екипа на голяма международна IT компания, където е търговец на софтуерни продукти в продължение на 2 години. Притежава бакалавър по Международна икономика и мениджмънт от университета Бокони в Милано и магистър по Финансов мениджмънт от Софийския университет.

Николай Богданов започва кариерата си в Shell през 1995 г. като управител на бензиностанция. До 2011 г. заема различни оперативни и маркетинг позиции и координира проекти при въвеждането на системата SAP в България, Унгария, Чехия, Словакия, Полша и Русия. Между 2011 г. и 2019 г. работи за МЕТРО К&К като ръководител на различни отдели и разработва модела на франчайзинг веригата от 1500 магазина, брандирани като „Моят магазин“. С огромен ентусиазъм Николай Богданов отново се присъединява към Shell като търговски директор и вярва, че с натрупания през годините опит ще може да допринесе за по-нататъшното развитие на бизнеса на компанията с картовите услуги на euroShell.


Калин Иванов пое ръководството на „Сименс Мобилити“ – България, считано от 1 юли 2020 г. Той замени на поста дългогодишния ръководител на бизнес звеното (сега самостоятелно управлявано дружество), което отговаря за проектите на Siemens в сферата на мобилността и транспорта в България. Д-р Михаил Маргаритов се оттегли в пенсия след над 20-годишна кариера в Siemens.

Калин Иванов е завършил Технически университет – София (Факултет “Автоматика”), след което придобива следдипломна квалификация по мениджмънт и бизнес администрация в Париж, Франция. Той има над 20 години опит като мениджър и лидер на търговски екипи, през осем от които заема висши ръководни позиции в различни компании и сектори.


Тагове: Shell, Сименс
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1005