EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови брандове в Плаза мол Бургас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови брандове в Плаза мол Бургас

mail16:01 | 14.09.2010прегледи 4259 коментарикоментари 0


Модните марки LC Waikiki, Roberto Zago, Diamond Sport и Estil ще отворят магазини в Бургас Плаза мол, прадлагайки богат избор от облека, обувки, чанти и спортни стоки за новия есенно-зимен сезон, Stroitelstvo.info.
Магазините за мъжки и дамски обувки и чанти Roberto Zago и за спортни стоки и облекла за свободното време Diamond Sport ще посрещнат първите си клиенти в средата на месец септември. В края на месец октомври посетителите на Бургас Плаза ще могат да закупят удобни чанти и куфари с марката Estil. Магазинът на международния бранд за дамски, мъжки и детски облекла LC Waikiki ще отвори врати през месец ноември.

"Вярваме, че новите магазини ще направят пазаруването в Бургас Плаза мол още по-приятно за жителите и гостите на града.
С тяхното откриване в търговския център остват само пет свободни магазина. Очакваме те да посрещнат новите си наематели до края на годината, като по този начин заетостта на мола достигне 100%. В сегашната икономическа ситуация това е знак, че ритейлърите оценяват Бургас Плаза мол като една от водещите търговски дестинации в страната", каза Драгомир Марков, търговски директор на Бургас Плаза.

Той посочи, че интересът на все повече марки да откриват магазини в търговския център се дължи и на нарастващия брой негови клиенти. През летния сезон 20% повече жители и гости на Бургас са посетили мола в сравнение със същия период на миналата година.
"За силния търговски сезон през лятотото допринесе доброто ни партньорство с туроператорските фирми, които насочиха интереса на туристите към шопинг мола", допълни Драгомир Марков.

Бургас Плаза мол е първият модерен търговски център в Бургас, който отвори врати през пролетта на 2009 г. Намира се в северната част на града - на бул. Транспортна, в близост до магистралата от София. Разположен е на два етажа върху 39 000 кв.м. разгърната застроена площ.
Бургас Плаза е първият шопинг мол в България с открит паркинг на покрива.
Търговският център предлага на посетителите си над 90 магазина (26 000 кв.м. търговска площ), ресторанти (600 кв.м.) и кафенета (900 кв.м.), както и открит паркинг с 1270 места.
В Бургас Плаза се намира първият в България магазин на Карфур. Другите ключови наематели в търговския център включват марките за модни облекла и аксесоари Marks&Spencer, Kenvelo, Benetton, Adidas, Mango, Terranova, Esprit, New Yorker, Mothercare, Deichmann, козметичните брандове dm и Douglas, магазините за спортни артикули Интерспорт и Sport Depot, веригата за черна и бяла техника Technomarket.
Водещите заведения за бързо хранене McDonalds, KFC и Subway, ресторант Fancy, веригите за кафенета Starbucks и Costa Café също присъстват в търговския център.
Веригата за продажба на вестници и списания Inmedio влезе в Бургас чрез обект в Бургас Плаза мол.

 


Тагове: мол, Булгас, марки
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg