EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови банкови услуги за малки и средни земеделски фирми

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови банкови услуги за малки и средни земеделски фирми

mail13:15 | 11.05.2010прегледи 1383 коментарикоментари 0


На международните селскостопански изложения в Русе и Стара Загора, които ще се проведат от 11 до 15 май 2010 г., ПроКредит Банк ще представи своите специализирани кредити и услуги, предназначени за земеделските производители.
Те включват пълна гама от разплащателни, специални, депозитни и други видове сметки, издаването на банкови гаранции и други документални операции.
Банката предлага и финансиране на проекти по Програмите за развитие на селските райони на Държавен фонд „Земеделие”, инвестиционни кредити за закупуване на земеделска земя, сгради, техника и животни.
Земеделските производители могат да кандидатстват за финансиране на текущи нужди от оборотни средства за закупуване на семена, торове, препарати, фуражи, както и за кредити срещу субсидии по Схемата за еднинно плащане на площ и Схема за национално доплащане.
Банката отпуска инвестиционни кредити с максимален срок за погасяване до 15 години и кредити за оборотни средства до 3 години. Погасителните планове, които банката предлага на земеделските производители, са съобразени със сезонността на техните приходи.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg