EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нова проверка на МОЛ Сердика, нови 6 акта

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нова проверка на МОЛ Сердика, нови 6 акта

mail11:44 | 13.01.2010прегледи 1356 коментарикоментари 0


Втора проверка на Столичен инспекторат съвместно с КАТ- 05 РУ към СДВР бе извършена на МОЛ „Сердика център”, който се строи на бул. „Ситняково” . Съставени са шест акта за административно нарушение, като пет от тях са съгласно Наредба за организация на движението на територията на Столична община и един е съгласно Наредба за поддържане и опазване на чистотата и управление на отпадъците на територията на Столична община.
Подизпълнителите на обекта имат документи, удостоверяващи временна организация на движението, което им позволява да ползват едно платно от четирите платна за движение, като задължително трябва да има метър и половина отстояние между строежа и загражденията за преминаване на пешеходци. Загражденията обаче са били направени на три от платната.
Както е известно Столичният инспекторат извърши първата си  проверка в понеделник и установи неправомерно заграждане с ограда на две от активните ленти за движение, като там бяха разположени товарен бордови автомобил с полуремарке и 2 крана.
Тогава бяха съставени два акта за установяване на административно нарушение съгласно Наредба за организация на движението на територията на Столична община от служители на инспектората и 5 фиша съгласно Закон за движение по пътищата от полицейските служители.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg