EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Нова инвестиция в Равно поле

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нова инвестиция в Равно поле

mail06:30 | 08.06.2017прегледи 1435 коментарикоментари 0


Инвестиция в размер 12,4 млн. лева и нови 80 работни места ще бъдат разкрити през тази година в Рано поле. Това съобщи Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции по време на първата копка на нов логистичен център.

Проектът се осъществява от кооперация "Панда" главен франчайзер на търговската марка Office 1 Superstore за България. Инвестиционното намерение е за изграждане на складово-логистична база за канцеларски материали, хартия, тонери, техника, мебели и  столове, средства и консумативи за почистване и др., която да обезпечи нуждата от складиране и съхранение на стоките за цялата верига магазини Office 1 Superstore.

Проекта е в процес на сертифициране от БАИ за клас А инвестиция, реализацията му поставя основите на едно от най-съвременните съоръжения в България - най-големия и модерен складово-логистичен център в бранша с РЗП 8600м2, който ще бъде оборудван с една от най-модерните автоматизирани системи в света за складиране и обработка на стоки. Предвидено е строителството да се извърши в два етапа. Първият етап включва изпълнението на складова сграда с офисна и санитарно-битова зона на първо ниво и частично - на второ ниво с размери 75х73м, заедно с необходимата прилежаща инфраструктура за двата етапа. На втори етап е предвидено разширение на складовата сграда с още едно междуосие от 24м с широчина 75м, което включва и частично второ ниво със склад. Планирано е на по-късен етап да бъде изпълнено трето разширение на складово-логистичната зона.

На първата копка присъстваха още Елка Каменова - Председател на Кооперация Панда, Ивайло Симеонов, кмет на Елин Пелин и др.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3886