EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Нов шеф на БПГА

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов шеф на БПГА

mail11:05 | 29.03.2019прегледи 704 коментарикоментари 0


След проведено Общо събрание на 27.03.2019 г., Управителният съвет на Българската петролна и газова асоциация избра за свой председател с двегодишен мандат Живодар Терзиев, съобщиха от организацията. Терзиев поема поста след приключилия успешно втори мандат на Валентин Златев начело на организацията.

Живодар Терзиев е управител и съдружник в дружеството за търговия с петролни продукти „ЗАРА-Е” ООД, компания, създадена с изцяло български капитали. Той работи в структурите на дружеството от 1996 г. Терзиев е доказан експерт в бранша, с дълбоки познания върху спецификите на българския пазар и експертиза в сферата на икономиката, се казва в съобщението. 

Пред Управителния съвет Терзиев потвърди ангажимента си да работи за утвърждаването на Българската петролна и газова асоциация като най-авторитетната браншова асоциация в сектора производство и търговия с течни горива.

Асоциацията твърдо ще следва мисията си за борба със сивия сектор и нелоялните практики, за установяване на чиста и прозрачна конкурентна среда, както и за равенство пред закона на всички участници на пазара, каза Терзиев след заседанието на Управителния съвет.

С избора на г-н Терзиев членовете на БПГА отново доказаха, че не се делят на малки и големи, местни и международни компании. Асоциацията е съставена от фирми с основен принос към държавната хазна и инвестициите в страната. Членовете на БПГА напълно съзнават своята обществена отговорност и дълг към клиентите си, заключи г-н Терзиев, се казва в съобщението на БПГА.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg