EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов сайт за стоки с 50% отстъпки

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов сайт за стоки с 50% отстъпки

mail13:20 | 26.07.2011прегледи 750 коментарикоментари 0


Жителите на средните и малки градове в страната все повече предпочитат да пазаруват онлайн, като активно търсят възможности да получават големи отстъпки. Предимно млади хора от градове с численост под 300 000 души правят средно по 3 покупки месечно, сочат данните на водещата в страната платформа за онлайн търговия aukro.bg. Броят на тази група купувачи представлява малко над 40% от общия брой онлайн пазаруващи в страната. Статистиката сочи още, че макар пазаруването на дрехи да е запазена територия за жените, в онлайн пространството на aukro.bg мъжете са тези, които купуват повече дрехи. Като цяло, клиентите на платформата са предимно мъже – близо 60% от общия брой купувачи.
В духа на променящото се потребителско онлайн поведение стартира първият в България сайт, специализиран изцяло в продажбата на нови стоки с отстъпки до 50%. Всяка седмица потребителите на nahodki.aukro.bg могат да се възползват от ексклузивни оферти на стоки, валидни за период от 7 дни или до изчерпване на количествата. Предлагат се нови продукти с доказан произход в категориите: Дрехи и обувки, Бижутерия и часовници, Техника, Компютри, Всичко за детето и Дом и градина. Новите оферти се обявяват всеки вторник, а към момента най-купуваните артикули са часовници и аксесоари за лаптоп.
В модела на платформата на новия сайт са заложени стимули за малките и средни производители на стоки, които могат да гарантират на потребителите ясен произход, бърза доставка и качество на местното производство. С 30% се е увеличил делът на офлайн търговците, които търсят допълнителен канал за дистрибуция чрез aukro.bg за първото полугодие на 2011. Наред със сезонното търсене на стоки, свързани с летни почивки, пътуване и спортове на открито, се запазва традиционно силният интерес на потребителите към компютри и техника с гаранция.
Българинът все по-често предпочита да плати онлайн поръчка, след като има възможност да прегледа съдържанието й, коментират от компанията. Договореното сътрудничество с куриерски компании позволява това чрез услугата „наложен платеж”, която гарантира освен сигурност, и по-ниска цена за купувача.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg