EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов полет София - Лондон

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов полет София - Лондон

mail07:00 | 19.02.2013прегледи 821 коментарикоментари 0


Европейската авиокомпания easyJet извърши първия си полет по новата линия София - Лондон Станстед. Самолетът Еърбъс А320 излетя със 165 пътници на борда от летище София в 12.40 часа на 16 февруари за британската столица.

Лондон Станстед става третата дестинация на easyJet от България, след Лондон Гетуик и Манчестър. Самолетите на авиокомпанията ще летят два пъти седмично по новия маршрут, с дни на полетите във вторник и събота. Авиокомпанията ще открие и своята четвърта дестинация в края на март месец, когато започва полети от летище София до Берлин Шьонефелд.
Петер Фьоц, маркетинг директор на easyJet за Австрия, Швейцария и Източна Европа заяви: „Радостни сме да открием нашия нов маршрут от София до Лондон Станстед. За нас да летим от София до две лондонски летища означава, че връзката между България и Великобритания се засилва в контекста на пътуванията за почивки и бизнес пътуванията. Това рефлектира върху перспективите и очакванията ни да продължим да постигаме добри резултати по тези две направления. Конкретно за новата отсечка между София и Станстед, очакваме висок ръст в първите месеци на опериране и да превозим около 30 хиляди пътници през първата година“.
Полетно разписание по линията София-Лондон Станстед:


Билетите за новата линия са валидни за продажба в зимното и лятно разписание на авиокомпанията, директно на www.easyJet.com. Цените започват от 66,99 евро за еднопосочен билет с включени всички такси.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4190