EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов Пикадили Daily отвори в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов Пикадили Daily отвори в София

mail18:00 | 28.11.2012прегледи 749 коментарикоментари 0


Шестнайсети Пикадили Daily в София и осемнайсети за страната отвори врати в столицата. Той се намира на ул. Тодор Каблешков 55 и е отворен всеки ден от 7.00 до 22.00 часа, което позволява на клиентите да пазаруват в най-удобното за тях времe, преди или след работа на път за вкъщи. Лентата за откриването на новия магазин за ежедневно пазаруване прерязаха Ивелин Василев, Регионален мениджър Пикадили Daily и Галин Георгиев – управител на обекта.

"Локацията на магазина е избрана така, че да обслужва и да създава удобство в ежедневното пазаруване на няколко квартала – ж.к. Бъкстон, ж.к. Борово и ж.к. Манастирски ливади. Пикадили Daily Каблешков е единственият от този тип в района – близо до дома, с богат асортимент прясна и свежа храна и удължено работно време" – коментира Ивелин Василев - Регионален мениджър Пикадили Daily.

Магазинът, който отваря точно преди началото на коледните празници, е разположен върху 400 кв.м. търговска площ, като освен пресни продукти и пакетирани стоки за всеки ден, по повод наближаващите зимни празници, се предлага и коледна украса. Новият магазин Пикадили Daily е първият от формата за ежедневно пазаруване на веригата с щандове за прясно месо и салати. Традиционната пекарна осигурява целодневно прясно изпечен хляб и хлебни изделия, както и разнообразни солени и сладки закуски – кроасани и банички с различен пълнеж и богат избор от здравословни пълнозърнести изделия. На "отворения" щанд за самообслужване се предлагат винаги прясно изпечени пилета на грил. Сп. Регал
 


Тагове: Пикадили, София
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1055