EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Нов мениджър на Starbucks България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов мениджър на Starbucks България

mail13:45 | 07.07.2017прегледи 6772 коментарикоментари 0


Иван Георгиев ще ръководи Starbucks България – обяви AmRest, регионален франчайзер на популярната верига за кафе. Георгиев ще отговаря за обектите на Starbucks в София и Бургас, както и за бъдещите активности на компанията в страната.

Иван Георгиев притежава 10-годишен професионален опит в KFC и Burger King, управлявани от AmRest в България. Той е бакалавър по „Бизнес администрация“ и магистър по „Маркетинг мениджмънт“ в УНСС. Стартира кариерата си като служител в ресторантите на KFC и впоследствие преминава през всички мениджърски позиции.

„За мен е професионално предизвикателство и изключителна възможност да поема поста на регионален мениджър на Starbucks. Ще продължа да работя за удовлетвореността на любителите на кафето в България и за развитието на компанията у нас. Ще спазя обещанието, което даваме на всички наши почитатели - да им предоставяме висококачествено кафе и неповторимо преживяване в нашите обекти и, разбира се, да насърчаваме общуването между тях в компанията на ароматните ни продукти”, споделя Иван Георгиев.

Starbucks продължава своето развитие и разрастване в България. До края на 2017 г. брандът планира да открие още обекти в България, за да достигне по-голяма част от своите фенове в България.

 

За Starbucks

Американската верига за кафе Starbucks стартира през 1971 г. в Сиатъл с продажба на кафе, чай и подправки. Днес компанията притежава 23 000 локации в повече от 70 държави. В България обектите са общо 5 – в София и Бургас.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3886