EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов мениджър в „Белла България”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов мениджър в „Белла България”

mail10:30 | 22.10.2012прегледи 904 коментарикоментари 0


Леонидас Мадемлис е R&D мениджърът „Тестени продукти” в „Белла България”. Под негово ръководство се разработват рецептурите на популярните тестени продукти на хранителния холдинг – готовите баници с различни пълнежи – съобразени с вкусовите потребности на потребителите на пазарите в страната и чужбина.
Леонидас Мадемлис е с близо 15-годишен опит в областта на качеството и безопасността на храните. Има богат опит в проектирането и внедряването на системи за управление на безопасността и качеството на храните (ISO 22000, IFS, BRC, ISO 9001:2008) и на околната среда (ISO 14001:2004).
Преди да стане част от екипа на „Белла България”, Мадемлис е отговарял за качеството на храните на водещи производители, сред които Alesis SA, American Snak SA, Doufas Bros. Също така Мадемлис е разработвал системи за управление на безопасността и качеството и е работил като технически консултант в хранителната индустрия в над 20 компании.
Леонидас Мадемлис е сертифициран обучител по хигиена и безопасност на храните и сертифициран експерт към Hellenic Food Authority. Завършил е Университета по селско стопанство (Солун) със специалност „Храни и технология на храните” и има MBA по финанси (Kingston University).

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg