EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Нов кампус за лекари край Варшава

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов кампус за лекари край Варшава

mail11:03 | 03.06.2019прегледи 599 коментарикоментари 0


Модерен кампус за подготовка на специалисти отвори в Пясечно, в близост до Варшава. Лекари от страните-членки на ЕС ще бъдат обучавани в новия център, за да продължат успешно медицинската си практика в друга страна.

В резултат от недостига на персонал в медицинския сектор в Скандинавия, Франция и Великобритания, болниците и частните клиники са все по-склонни да наемат чужденци. Много специалисти, които имат желание да развиват кариера в чужбина, обаче се притесняват от работата на чужд език, както и от разликите в извършването на медицинските процедури. Това е и причината всички курсове за обучение в кампусите на компанията, която отваря новия център край Варшава, да се водят от квалифицирани специалисти и са създадени така, че да помогнат на лекарите да прескочат всякакви бариери.

Основен приоритет при подготовката на наетите лекари преди да заминат за чужбина е интензивното изучаване на езика и начина, по който работи здравната система на страната, в която те ще работят, използвайки най-модерните и доказани методи. Досега по този модел са наети и обучени повече от 1000 специалисти-лекари от ЕС, които успешно са започнали работа в медицински учреждения във Франция, Дания, Швеция, Норвегия и Обединеното кралство. Новият кампус, където лекари от цяла Европа ще прекарват от няколко седмици до няколко месеца, се състои от учебни зали, жилищна зона и зона за отдих. Целта на кампуса е да помогне на компанията да осигури по-добри условия за обучение на лекарите, както и да обучава по-големи групи.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

България 19-та в износа на мебели

11:20 | 12-15-23 | 1955