EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Нов зам.-директор в Овергаз

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов зам.-директор в Овергаз

mail13:15 | 22.08.2014прегледи 1377 коментарикоментари 0


Анна Прешелкова е новият заместник изпълнителен директор „Корпоративни финанси” на Овергаз. Тя е на 32 години и вече има 10-годишен професионален опит в областта.

Г-жа Прешелкова работи в най-голямата частна газоразпределителна компания от 7 години. Кариерата си във фирмата започва през 2007-ма като специалист в разработването на нови проекти към дирекция „Стратегически маркетинг и планиране”. Година по-късно вече е старши експерт „Проектно финансиране”.

Преди да поеме управлението на финансите в Овергаз, Анна затвърждава лидерските си умения и безупречна екипна работа, като в продължение на четири години ръководи за компанията разработването и реализацията на нови проекти, включително и тези с европейско финансиране, оценява тяхната икономическа ефективност и възможностите за нови бизнес партньорства на фирмата.

Анна Прешелкова има магистърска степен по финанси от „Университета за национално и световно стопанство” в София. През годините тя е специализирала и притежава сертификати за управление на проекти в областта на енергетиката и околната среда, финансовото счетоводство, финансовото моделиране, мениджмънт и други.

Владее английски и немски език.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg