EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Нов екип в борда на директорите на БЕХ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов екип в борда на директорите на БЕХ

mail09:55 | 16.11.2009прегледи 1318 коментарикоментари 0


Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков освободи всички членове на Съвета на директорите /СД/ на Българският енергиен холдинг /БЕХ/, съобщиха от МИЕТ.
Оставките си депозираха Борис Пеков - председател на СД, Тенчо Попов - заместник-председател на СД, и членовете на борда Галина Тошева, Димитър Гогов и Димитър Димитров.
Договорите им са прекратени по взаимно съгласие, без да се дължат обезщетения. С промените се цели подобряването на оперативността в работата на ръководството на холдинга, се посочва в съобщението.
Новият Съвет на директорите се състои от трима души, като Мая Христова - заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма, ще ръководи съвета. Галина Тошева е преизбрана за изпълнителен директор и за член на съвета, както и Добрин Стефкин - държавен служител в Държавната комисия по сигурността на информацията.
Холдингът е страна по важни международни проекти в сферата на енергетиката и като принципал на държавните енергийни дружества носи отговорност за управлението на тяхната дейност.


Тагове: борд, БЕХ
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3886