EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов директор на МФИ „Джобс”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов директор на МФИ „Джобс”

mail11:05 | 09.02.2018прегледи 10687 коментарикоментари 0


От февруари изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на МФИ „ДЖОБС“ и Националния гаранционен фонд (НГФ) на ББР е Ангел Джалъзов. Той има над 15 години опит в сферата на международното инвестиционно банкиране, управлението на активи, капиталовите пазари, проектното финансиране, инвестиционните продукти, супервизията и управлението на финансовите инструменти. Заемал е последователно длъжностите на инвестиционен мениджър в TBD Fund, директор правен отдел в JD&MG, изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите в управляващото дружество KD Investments и инвестиционното дружество KD Pelikan, изпълнителен директор на Capital Dynamics-Bulgaria и Euro-Phoenix Financial Advisors и зам.-председател на КФН. Владее английски, немски, руски и холандски език.

Дъщерната компания на ББР Микрофинансиращата институция „ДЖОБС“ е създадена през 2010 г. с основна цел да улеснява достъпа до финансиране на микро- и малки предприятия, земеделски производители, самонаети лица, занаятчии и др. От стартирането на своята дейност досега дружеството е предоставило финансиране в размер на 32,2 млн. лева на около 650 микро- и малки предприятия. 

С подкрепата на НГФ се предоставя възможност за кредитиране на стартиращи предприятия и такива без кредитна история. През последните 10 години фондът си е партнирал успешно с 18 търговски банки и е реализирал 9 гаранционни програми. Над 8 000 е общият брой на фирмите, подпомогнати до момента от фонда, като 1 000 от тях са стартиращи. Гарантираните от НГФ кредити възлизат на над 1,8 млрд. лв.


Тагове: ББР, Джобс, НГФ
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg