EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов директор в Карлсберг България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов директор в Карлсберг България

mail09:10 | 04.03.2015прегледи 2780 коментарикоментари 0


Мая Тасева е новият Директор Човешки ресурси на Карлсберг България. Тя ще отговаря на стратегическо ниво за разработването и изпълнението на проекти в областта на човешките ресурси, които ще допринесат за успешното развитие на компанията.
Мая Тасева има повече от 15 години опит в областта на човешките ресурси. Тя се присъединява към екипа на Карлсберг България през януари 2012 г. на позицията Мениджър „Подбор, обучение и развитие на персонала“. Тя започва професионалната си кариера през 1999 г. в Кока Кола ХБК България, където отговаря за прилагането на процесите по управление на човешките ресурси. От 2003 до 2012 г. последователно заема позициите Експерт „Подбор и обучения” в Орбител, Мениджър „Човешки ресурси и администрация” в земеделския инвестиционен фонд „Серес” и Мениджър „Човешки ресурси” в Булстрад.
Мая Тасева е завършила Университета за Национално и Световно Стопанство в гр. София с магистърска степен по „Управление на човешките ресурси“. Тя има международно призната диплома от Британския институт на сертифицираните специалисти по управление и развитие на персонала CIPD, който е най-голямата световна организация за професионални квалификации в тази сфера. Мая е преминала редица специализирани курсове по управление на човешките ресурси и лидерство в България, Великобритания и Дания.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg