EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Нов директор в JTI България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов директор в JTI България

mail10:30 | 11.12.2012прегледи 1106 коментарикоментари 0


От декември тази година Николай Винчев е новият директор „Потребителски и търговски маркетинг“ на Джапан Табако Интернешънъл (JTI) за България. Той ще управлява стратегиите за развитие на брандовете, маркетинговите инвестиции, дистрибуцията и активностите към крайните потребители на българския пазар.
Николай Винчев е с над 13 години опит в сферата на маркетинга и продажбите на бързооборотни стоки. Кариерата му до момента е в „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“, където започва работа като търговски представител в София през 1999 г. Преминава през редица длъжности в търговската структура на организацията. Сред тях са мениджър „Продажби“ за София-град и мениджър „Продажби“ за Западна България. Последната заемана от него позиция е директор „Национални ключови клиенти“.
„Присъединявам се към компанията в много интересен период. В ход са мащабни проекти за развитие на брандовете. Намалихме цените на Camel и Winston, разширяваме портфолиото на Sobranie и целта ни е да продължим развитието им, за да запазим позитивната тенденция на растеж.“, каза Николай Винчев. Сред предлаганите от JTI марки у нас са и LD, More, Benson&Hedges и Old Holborn.
Николай има магистърска степен по „Стопанско управление“ от Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Владее английски език.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

България 19-та в износа на мебели

11:20 | 12-15-23 | 1966