EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Нов български мениджър в JTI

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов български мениджър в JTI

mail06:45 | 19.11.2013прегледи 7161 коментарикоментари 0


Николай Михайлов е назначен за мениджър „Корпоративни въпроси“ в регион CIS+ на Джапан Табако Интернешънъл (JTI). Tой отговаря за формирането и реализацията на стратегиите на 19-те пазара в региона в сферата на акцизната политика. Това съобщава компанията.
„Назначението на Николай е както личен успех, така и постижение на българския екип. Той доказва, че България може да бъде платформа за международно развитие в рамките на водеща компания като JTI”, каза Владислав Михов, главен мениджър на JTI България. Регионът CIS+ включва пазарите Албания, Армения, Азербайджан, Беларус, Босна и Херцеговина, Хърватия, Грузия, Казахстан, Косово, Киргизстан, Македония, Монголия, Черна гора, Русия, Сърбия, Таджикистан, Туркменистан, Украйна и Узбекистан.
Николай Михайлов е с над 14 години опит в сферата на публичните и корпоративните комуникации. От 2008 г. до 2013 г. той е мениджър „Корпоративни въпроси и комуникация“ на JTI България и отговаря за комуникацията на компанията с държавните институции в областта на данъчните промени, борбата с незаконната търговия и регулацията на тютюневите изделия. През последната година и половина беше и председател на Българската асоциация на тютюневата индустрия (БАТИ). Сред заеманите от него позиции преди това са мениджър „Корпоративни комуникации“ в БТК (2004 – 2008 г.), както и в ПР отделите на министерството на транспорта и министерството на икономиката.
Михайлов има бакалавърска степен по „Публична администрация“ и магистърска степен по „Бизнес администрация“ от СУ „Св. Климент Охридски“. Квалификацията му включва курсове и професионални програми в IMD International Institute for Management Development (IMD), London Schools of Economics (LSE), College of Europe и London School of Public Relations (LSPR).

 

 


Тагове: мениджър, JTI
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3886