EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Нинова да публикува заплатата си

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нинова да публикува заплатата си

mail11:56 | 21.11.2018прегледи 815 коментарикоментари 0


Вчера соцлидерът Корнелия Нинова поиска да бъдат намалени депутатските заплати, защото е "неморално" те да бъдат увеличавани, когато хората протестират. Известно е, че Нинова и ПГ на БСП бойкотират парламента и обикалят, по техни думи, страната да предствят "Визия за България."  Не я ясно към момента какви заплати получат те, при положение, че отсъствуват от НС. По този повод депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова публикува фиш от своята заплата от 2013 годината, когато депутатите на партията й също не влизаха в НС.

Desislava Atanasova, facebook

От понеделник призовавам Корнелия Нинова, да покаже фиша си за заплата от последния месец, в който не ходи на работа, а представя "визията".
Тъй като, личният пример е важен, а паметта изневерява, то е време да се върнем назад, в 2013 - та.
Тогава възнаграждението на депутат от ПП ГЕРБ беше различно, заради истинския бойкот на управлението "Орешарски" с мандатоносител БСП, аферата "Костинброд" и задкулисието. И тогава ПП ГЕРБ беше първа политическа сила!
Заплатата на народен представител през 2013 беше 2196 лева, а получавах - 489 лева!
През 2013 година аз и колегите ми от парламентарната група на ПП ГЕРБ, съзнателно се лишихме от около 70% от възнаграждението си, пътуването в командировки и ползването на служебни автомобили, което не е факт днес, нито за Нинова, нито за някой от парламентарната група на БСП.
Вие, само от 18% ли сте готови да се лишите, въпреки че не ходите на работа? - странен “бойкот”!
Кога или къде тези, които не работят, получават еднакво възнаграждение с тези, които работят? - При комунизма или в Парламента, когато там е Нинова? Само, че демокрацията Ви отне комунизма, а Народното събрание не е Ниноваленд!
Ако греша, опровергайте ме - с факти и фиш!
Корнелия, твой ред е!


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg