EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

НАП спря он лайн фирми за залози

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

НАП спря он лайн фирми за залози

mail11:05 | 10.11.2022прегледи 736 коментарикоментари 0


Само за месец Националната агенция за приходите (НАП) преустанови дейността на 49 нерегламентирани онлайн платформи за залози. По-голямата част от тези хазартни оператори имат разрешение да развиват дейността си в държави извън Европейския съюз, но не и в България, съобщава приходната агенция. 

След публикуване на решението в страницата на НАП сайтовете, посочени в него, трябва да преустановят дейността си до 3 дни. Ако след изтичане на този срок онлайн платформите са достъпни в България и през тях може да се правят залози от потребители в страната, то НАП сезира съда за издаване на разпореждане към доставчиците на интернет услуги у нас да прекратят достъпа до страниците и техните поддомейни. 

Решенията на изпълнителния директор на НАП, както и разпорежданията на Софийския районен съд се публикуват в рубриката Онлайн хазарт в сайта на приходната агенция. 

НАП поддържа и актуален списък на интернет страниците, чрез които се организират хазартни игри от лица, които нямат действащ лиценз по Закона за хазарта. 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg