EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Най-скъпият парфюм на пазара

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Най-скъпият парфюм на пазара

mail07:30 | 15.05.2013прегледи 1597 коментарикоментари 0


"Какво нося в леглото? Шанел №5, разбира се". Прочутата реплика принадлежи на легендата Мерелин Монро.
През 50-те години звездата въплъщаваше блясъка на Шанел №5, а похвалата й за парфюма се оказа безценна реклама. Неотдавна луксозната марка избра Брад Пит, първия в историята й мъж, който стана нейно лице.
Сега Шанел представи рядък колекционерски аромат, който ще се продава на цена от цели 2 732.24 паунда. Марката определя парфюма като "най-редкия и най-колекционерския". Той се нарича Grand Extrait и до момента е най-скъпият, предлаган от Шанел.
Формулата на аромата е същата като по-евтините версии, но бутилката е доста специална. Тя е създадена по калъп от специализиран производител на стъкло и след това е поставена в саморъчно изработен калъф, което я превръща в интересна за колекционерите.
Може би френската модна и парфюмерийна марка се нуждае от парите, за да плати хонорара на Брад Пит. Този месец стана ясно, че холивудската звезда ще бъде лице и на новата рекламна кампания на Шанел. "Смятаме, че парфюмът е съблазън между мъж, жена и парфюм. №5 е нашият основен аромат и искаме да инвестираме в него, за да поддържаме нивото му", заяви говорителят на Шанел Андреа Авак. /БГНЕС
 


Тагове: Шанел, парфюм
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg