EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Най-продаваните стоки от серията Брей на Кауфланд

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Най-продаваните стоки от серията Брей на Кауфланд

mail18:01 | 22.07.2020прегледи 531 коментарикоментари 0


Kaufland България реализира продажби на близо 750 хиляди продукта „Брей!“ само месец след официалното представяне на марката на пазара. Най-голям потребителски интерес отбелязват киселото мляко от серията с общо 260 000 продадени кофички, които се равняват на 104 тона, различните видове лютеница с общо 76 000 продадени бройки, следвани от домашните сладка с общо 56 000 бурканчета или 14 тона и точените кори с продадени 45 000 бройки. 

Засилен интерес от страна на клиентите отчитат и колбасите, и пресните месни продукти от линията, които общо достигат над 100 000 продадени бройки. Сред тях са Горнооряховския суджук със защитено географско указание, направен по традиционна рецепта, филе „Елена“ и панагюрската луканка с традиционно специфичен характер, както и пресните месни продукти със стандарт Стара Планина. Всички месни продукти от марката са произведени в регионите на Варна, Велико Търново, Горна Оряховица, Добрич, Пазарджик и Пловдив.

Високо потребителско търсене има още към традиционните за българската трапеза сирене и кашкавал от марката, както и селския хляб с българско брашно, бозата с българска пшеница, яйцата от свободни кокошки и българския мед „Брей!“.

„Трябва да призная, че потребителският интерес към „Брей!“ надминава прогнозите ни. За редица от продуктите търсенето е сравнимо, а на места и надхвърля, това на марки, които са вече добре наложени на пазара. Това означава, че клиентите ни се доверяват и оценяват високото качество на продуктите „Брей“. Това ни стимулира да продължим да работим и да развиваме линията“, коментира Иван Чернев, изпълнителен директор на Kaufland България.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg