EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Най-добрите причини да вземете кредит

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Най-добрите причини да вземете кредит

mail09:50 | 05.04.2021прегледи 3053 коментарикоментари 0


В зависимост от своите цели и вашето поведение кредитът може да ви помогне да се измъкнете от тежка финансова ситуация или да стана причина за такава. Улесненият достъп до средства и възможността за онлайн кандидатстване за потребителски кредит без поръчител увеличават броя на потребителите, възползвали се от опростените процедури по отпускане на средства и изтеглили заем. И докато необмислени покупки на скъпи стоки, които не са от първа необходимост, или финансирането на начин на живот, който не може да си позволите, са сред неоснователните причини за взимане на кредит, то има и ситуации, в които заемът е повече от разумно решение. Най-добрите причини да вземете кредит са:

Финансиране на образование. Образованието е инвестиция в бъдещето, в осигуряването на кариера и добри доходи, в самите вас. Тегленето на кредит с цел заплащане на вноска за семестър, курс или квалификация никога не е грешна стъпка, а разумен избор.

Финансиране на лечение. Здравето е най-ценното нещо. Средства, взети на заем за лечение, никога не са напразно похарчени.

Плащане на вноска по ипотеката. Ако имате ипотечен кредит, който не може да обслужвате за кратък период, е разумно да изтеглите потребителски , който да ви бъде в помощ за тази цел. В случая от съществено значение е проблемът с изплащането на ипотечния кредит да е временен и сте наясно кога точно ще бъде разрешен, както и как и кога ще имате финансова възможност да погасите потребителския кредит.

Финансиране на важна покупка. Нова кола, обзавеждане на дома са сред съществените причини за теглене на кредит. Особено ако нямате налични собствени средства за покупката им, а в съответния момент те са на силно намалени цени.

Ремонт на дома. Отлагането на важен ремонт може да причини щети на жилището и мебелите ви, както и проблеми със съседите, които да ви струват по-скъпо от самия ремонт. При необходимост от спешен ремонт взимането на заем за осъществяването му е основателно и спестява бъдещи неприятности и проблеми.

Преди тегленето на кредит не пропускайте да се уверите, че може да погасявате вноските си в уговорения срок и че кандидатствате точно за сумата, която ви е необходима.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg