EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Най-добрите аутсорсинг компании у нас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Най-добрите аутсорсинг компании у нас

mail17:45 | 21.06.2016прегледи 743 коментарикоментари 0


15 награди в първото издание на Bulgarian Outsourcing Excellence Awards връчи Българската аутсорсинг, с които отличи успеха, бизнес развитието и лидерството в 6 ключови категории за сектора – 4 основни за индустрията и 2, обединяващи усилията на свързани бизнеси, местни власти и университети. Аутсорсинг компания на годината в първото издание на наградите на Българската аутсорсинг асоциация стана A Data Pro. При оспорвана конкуренция второто място си разделят Sofica Group и Telus International. Scale Focus e компанията, която завоюва третото място в най-тежката категория. Иновативна компания на годината е Concentrix. Фирмата печели и втора награда в категорията заедно с InterConsult Bulgaria. Третата награда е за C3i Healthcare Connections.

Аутсорсинг работодател на годината е A Data Pro. Второто място е за Telus International, а третото за Scale Focus.

Център за споделени на услуги на годината на първото издание на българските награди на аутсорсинг индустрията стана Unify.

Българската аутсорсинг асоциация отделя специално внимание на един основните фактори за стабилността и напредъка в индустрията – качествените и съобразени с изискванията на сектора бизнес сгради. В тази категория решението бе взето чрез избор между членовете на асоциацията, които гласуваха носител на отличието „Аутсорсинг бизнес сграда на годината“ за European Trade Center.

„Аутсорсинг град на годината“, чиято цел е да отличи съвместните усилия на местна власт, бизнес и университет за създаването и развитието нанай-добри условия за растеж на сектора в конкретния град се присъжда на Пловдив. Българската аутсорсинг асоциация присъди и една специална награда в тази категория за Бургас – „Град с най-голям потенциал за аутсорсинг.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg