EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Най-бързата зарядна станция

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Най-бързата зарядна станция

mail12:02 | 05.10.2021прегледи 2079 коментарикоментари 0


АББ пуска на пазара иновативно зарядно устройство за електромобили „всичко в едно“, което осигурява най-бързото зареждане на пазара.

Модулното зарядно устройство може едновременно да зарежда до четири автомобила с динамично разпределение на мощността. Това означава, че шофьорите вече няма да се налага да чакат, ако някой друг зарежда. Просто могат да преминат към следващия изход за зареждане. Новата зарядна станция има максимална мощност 360 kW и е в състояние да зареди напълно всеки електрически автомобил за 15 минути или по-малко, като отговаря на нуждите на различни потребители на електромобили, независимо дали се нуждаят от бързо зареждане или да допълнят батерията си, докато пазаруват в супермаркета.

Нейната иновативна система за осветление води потребителя през процеса на зареждане и показва състоянието на зареждане на батерията на електромобила и остатъчното време преди края на оптималната сесия на зареждане. Най-бързото зарядно устройство за електромобили в света е достъпно и за инвалидни колички и разполага с ергономична система за управление на кабелите, която помага на шофьорите да стартират зареждане бързо с минимални усилия.
 
Освен че обслужват нуждите на частни шофьори на електромобили в бензиностанции, магазини и други, зарядните станции могат да бъдат инсталирани и в търговски помещения на една организация за зареждане на автомобили, микробуси и камиони от автопарка на предприятието. Това дава на собствениците гъвкавост да зареждат до четири превозни средства през нощта или да зареждат бързо своите електромобили през деня. Тъй като зарядните устройства заемат малко място, те могат да бъдат инсталирани в малки складове или паркинги, където мястото е от основно значение.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4098