EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Над 200 хил. туристи посетили „Албена” това лято

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Над 200 хил. туристи посетили „Албена” това лято

mail10:00 | 07.09.2010прегледи 1032 коментарикоментари 0


Повече от  200 000 туристи са избрали черноморския комплекс "Албена" за почивка  от началото на сегашния сезон, или с 10 на сто повече  в сравнение  с миналата година, съобщи заместник-директорът "Маркетинг и продажби" във ваканционното селище  Йовка Страшилова.
По думите й  увеличение от 10  на сто на годишна база бележат и осъществените  нощувки. При руските  летовници  увеличението на резервациите е с повече от 30 на сто, при  гостите от Германия - със 17 на сто, при българските туристи - с
 около 10 на сто. Посещенията  на почиващите от Румъния  се запазват на нивото на миналия сезон, допълни Страшилова. Тя коментира, че осигуряването на безплатен чадър и шезлонги  на плажа  е дало тласък на продажбите за почивка  през сезона.
Цените за почивка  през "Лято-2011" в черноморския комплекс ще се запазят  на равнището  на тази година, съобщи  заместник-директорът "Маркетинг и продажби". По-евтини - до 5 на сто,  ще бъдат офертите  за  някои от по-нискокатегорийните 
хотели през май-юни  и септември.   Хотелски бази, в които  туристите ще почиват  по формулата "All Inclusive"  и  "Ultra All Inclusive",  ще ползват и  спортен пакет  с водни атракции.
През октомври  "Албена" АД  започва кампания  за "Лято-2011"  на туристически  борси, като първите представяния са на форуми в Познан, Полша, и Букурещ, Румъния.


Тагове: туристи, Албена
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg