EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Награди за 14 агенции за недвижими имоти

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Награди за 14 агенции за недвижими имоти

mail17:03 | 22.03.2019прегледи 963 коментарикоментари 0


14 агенции за недвижими имоти, брокери и имоти бяха отличени по време на четвъртите Годишни награди на Imoti.net на специална церемония в София. Тази година над 200 компании се включиха в надпреварата за в Годишни награди на Imoti.net за 2018 година.

Победител в категория „Агенция за недвижими имоти на годината“ е Bulgarian Properties.

„Нашата агенция е на 15 години. За нас е успех, че от агенция, която работи предимно с чуждестранни купувачи в началото, се превърнахме във водеща агенция в страната“, заяви Полина Стоева, изпълнителен директор на Bulgarian Properties.

В същата категория, но за малък и среден бизнес, призът получи „ЕППИ Сделки с имоти“. За „Най-динамично развиваща се Агенция за недвижими имоти“ бе отличена Smart Brokers, а наградата „Дебют“ отиде при La Maison Ideale.

Голям интерес предизвика категорията „Най-добър сайт на Агенция за недвижими имоти“, в която участваха над 30 уебстраници. Първо място спечели Luximmo.bg. Традиционно категорията „Брокер на годината“ е сред най-оспорваните в Годишни награди на Imoti.net. Заради отличните резултати, тази година бяха отличени трима брокери - Магдалена Тошева от Bulgarian Properties, Людмил Боянов от Arco Real Estate и Евгени Златев от Super Имоти. Организаторите от Imoti.net връчиха специална награда на брокера Иван Василев от Капитал Естейт. Призът „Бизнес имот на годината“ получи ФеърПлей БизнесХъб ЕАД, а в категория „Жилищен имот на годината“ бе отличен Пловдив Сити Парк. 

Потребителите също отличиха своите фаворите в три категории. Най-много гласове за „Агенция за недвижими имоти на годината“ получи „Ера недвижими имоти“, а отличието за сайт на агенция грабна уебстраницата http://home2u.bg/. За „Брокер на годината“ потребителите отличиха Неда Драгиева oт Ibrokers.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1034