EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Награда за управител на фотоволтаични централи

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Награда за управител на фотоволтаични централи

mail06:55 | 21.10.2022прегледи 826 коментарикоментари 0


Наградата за стопанска инициатива "Добри Желязков" за 2022 г. се присъжда на управителя на "Солар Сървис" ООД Ивайло Видев, съобщиха от пресцентъра на общината. Решението бе взето по време на заседание на обществената комисия за избор на носител на приза.

Изборът е направен след обсъждане на икономическите показатели на стопански субекти, работещи на територията на община Сливен по следните критерии: социална стабилност, липса на задължения към общината, държавата и социалното осигуряване, вложени инвестиции и печалба.

"Солар Сървис" ООД е създадена през 2011 г., а основната й дейност е мониторинг и поддръжка на фотоволтаични централи от тримата съоснователи и съдружници Костадин Новаков, Димитър Ненов и Ивайло Видев. Впоследствие фирмата се развива в услугата пълен инженеринг, включващ консултиране, проектиране, изграждане, мониторинг и поддръжка на ФЕЦ.

Само за последните няколко години "Солар Сървис" е изградила над 900 централи и поддържа над 45 мегавата мощности, което я прави една от водещите компании във фотоволтаичния бранш в България. Екипът на компанията се състои от над 70 служители – инженери, специалисти, електро-инсталатори и монтажници.

Наградата за стопанска инициатива е на името на първия български индустриалец Добри Желязков - Фабрикаджията. Официалната церемония по връчването ще бъде на специална церемония по случай празника на Сливен - Димитровден.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg