EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

На БАТА АГРО 2019 ще участвуват 186 фирми

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

На БАТА АГРО 2019 ще участвуват 186 фирми

mail09:01 | 24.04.2019прегледи 715 коментарикоментари 0


12-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което ще се проведе от 14 до 17 май на летище Стара Загора, ще е най-голямото издание на изложението като площ до момента. В него участват 186 фирми от агро сектора върху повече от 37 500 хил. кв. м. изложбена площ.

Форумът за иновации, технологии и срещи на бизнеса се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника и отново ще представи най-големите световноизвестни брандове за селскостопанска техника, продукти и услуги за земеделието. За БАТА АГРО 2019 са въведени значителни подобрения в организацията и концепцията на изложението, така че то да стане по-ефективно и полезно както за посетителите, така и за изложителите.

Изложбените площи са с изцяло нов формат – те са разположени в правоъгълник, в центъра на който са полетата за демонстрации на продукти за земеделието. Новата концепция предоставя по-добра видимост на площите и прави изложението по-компактно, като фокусът е върху експонатите и демонстрациите.

Друго нововъведение е и задължителната регистрация за посетителите. Посещението на изложението остава безплатно, но ще е необходимо всеки посетител да се  регистрира – предварително в уебсайта на БАТА АГРО от края на април или на място в дните на изложението. Така организаторите от Асоциацията ще могат по-точно да определят броя и профила на посетителите.

„Щастливи сме, че все повече фирми от бизнеса в агро сектора избират БАТА АГРО като основно изложение за своята дейност. БАТА АГРО се наложи през годините като най-голямото и значимо специализирано изложение за техника и технологии в земеделието и

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg