EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

МТИТС: Затегнат контрол заради празниците

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

МТИТС: Затегнат контрол заради празниците

mail12:40 | 20.12.2011прегледи 425 коментарикоментари 0


По разпореждане на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” е създала необходимата организация за засилване на превантивния контрол на превозите на пътници по време на коледните и новогодишни празници.
Тези мерки се предприемат във връзка с очакваното увеличение на пътникопотока и движението по републиканската и областната пътни мрежи по време на празниците. За да се гарантира безопасното и безпроблемно придвижване на хората, Автомобилна администрация ще засили контролната дейност на местата, където се очаква концентрация на пътникопоток (автогари, ж.п. гари, аерогари и др.).
Инспекторите ще проверяват за нарушения, свързани с техническото състояние, както и за спазването на нормативните изисквания при извършването на обществен превоз на пътници с автобуси и леки таксиметрови автомобили. Проверяващите ще следят и за издаване на билети и багажни разписки, както и за правостоящи пътници и нерегламентирани превози.
При нарушения пътниците могат да се обръщат към инспекторите или да подават сигнали на горещия телефон за нередности в транспорта 02 940 9400.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4164