EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Мтел с нова медийна агенция

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Мтел с нова медийна агенция

mail12:24 | 19.06.2015прегледи 830 коментарикоментари 0


Телекомът не постигна съгласие по условията на новия договор с досегашната си агенция „Карат“ , „Mindshare“ е новата агенция. През януари тази година Мтел започна конкурс за обслужваща медийна агенция. В него участваха пет международни агенции: „Mindshare“, „Carat“, „Universal Media“, „Media S“, „Media Direction OMD“. Надпреварата протече в два етапа, като според критериите за оценка, които бяха финансови и качествени, за победител беше избрана международната агенция „Карат“. Процесът по избор беше направен според вътрешните правила за тръжни процедури на доставчици, като включваше експерти от различни звена на Telekom Austria Group – Виена, и на Мтел.
Два месеца след избора телекомът изпрати писма за потвърждаване на условията, заявени по време на конкурса, на класираните на второ и на трето място. Причината е, че Мтел не успя да постигне съгласие с „Карат“ по условията на договора. В резултат „Mindshare“ бяха определени за агенцията, която ще работи по медийната стратегия на Мтел, като договорът между компанията и телекома вече е факт.
*Mindshare e глобална медийна агенция, създадена през 1997 г., която работи на българския пазар като част от Ogilvy Group България.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4163