EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

МС ограничава продажби на имоти от посолства

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

МС ограничава продажби на имоти от посолства

mail17:01 | 10.11.2016прегледи 1753 коментарикоментари 0


Правителството одобри допълнение на Закона за приватизация и следприватизационен контрол, с което в забранителния списък за приватизация се включват обособени части (резиденции и офиси на посолства) от „Агенция дипломатически имоти в страната” ЕООД. Това съобщиха от правителствената информационна служба. Проектът е изготвен във връзка с обстоятелството, че евентуална бъдеща продажба на обособени части от „АДИС” ЕООД ще доведе до затруднения дружеството да изпълнява своята дейност, включително и по надлежното изпълнение на поети международноправни задължения от страна на България по Виенските конвенции за дипломатическите и за консулските отношения.

АДИС ЕООД е българско дружество за недвижими имоти, като нейн  принципал е Министерството на външните работи (МВнР) и правата на държавата се упражняват от министъра на външните работи. 
Агенцията управлява имотно портфолио от  100 000 кв.м.
Тя е първата компания за недвижими имоти в България, която е внедрила и поддържа сертифицирана система за управление на качеството. Компанията е одитирана и регистрирана от Intertek за съответствие с изискванията на системата за управление на качеството ISO 9001:2008, доказателство за качеството на предлаганите от Дружеството услуги, свързани с управление на имоти.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4101