EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

МС актуализира извънбюджетни сметки

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

МС актуализира извънбюджетни сметки

mail13:15 | 13.10.2010прегледи 1355 коментарикоментари 0


Със свое решение Министерският съвет актуализира годишните разчети на извънбюджетната сметка на Националния фонд към министъра на финансите за 2010 година, съобщи пресслужбата на Министерския съвет.
Решението отразява намалението на приходите от помощи по бюджета на Националния фонд с около 120 млн. лв. спрямо първоначалните разчети към Закона за държавния бюджет за 2010 година. Намалението отчита информацията към момента за вече
извършени и предстоящи разходи по оперативните програми, съфинансирани от ЕС, получена и анализирана за целите на прогнозите за вероятните заявления за плащане през текущата и следващата финансова година.
В предлаганата актуализация на годишните разчети на извънбюджетната сметка на Националния фонд към министъра на финансите за тази година е отразено и увеличението на годишните разчети за трансферите по извънбюджетната сметка на Националния фонд. Отразени са и корекциите на бюджетните взаимоотношения между централния бюджет и бюджетите на общини в изпълнение на Постановление 119 на МС от 2008 година.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg