EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Мракобесно зли към държавата, която имаме*

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Мракобесно зли към държавата, която имаме*

mail13:32 | 16.07.2023прегледи 936 коментарикоментари 0


Kalina Androlova, FB

Радев с поредния бисер: "Украйна настоява да води тази война. Няма МВР, няма българска армия, знаете, че във военно положение всичко е едно и това е националната сигурност на България." Не е смешно, драги зрители!

Радев говори за национална сигурност. Няма да изброявам какви не гафове, а предателства направи Радев, които са в тежко противоречие с каквато и да е доктрина за национална сигурност. В главата му е много сложна каша.

За съжаление заблуждава някакъв контингент от объркани русофили и националисти, че нещо се опъва на глобалния атлантически фактор. Тоест, че нещо е много смел и прави действия по съпротива срещу глобалния натиск. Няма такова нещо, човекът практикува по пет минути популизъм на ден... Радев хаотизира държавата.

В момента всички партии са настръхнали от страх, никой не знае какво идва срещу нас, и всички разбираме, че нямаме ресурс и сили да се справим. Да се справим с това, което се задава. А то е отчайващо неизвестно. Радев въведе държавата в чудовищна криза. Радев е колективна проекция на българската невъзможност да излъчим силен и умен лидер.

Излъчихме конструктор на бедствия!! България е като хартиен тигър, който крачи смело напред и назад в клетката си, с една побърканост, че прилича на истински тигър, но в действителност е форма на упадък. Радев да говори за национална сигурност, е някакъв гигантски абсурд.

Радев даде поредният остър тласък на България към самоунищожение. КАТО ОРГАНИЗИРА СЛУЧАЙНИ АФЕРИСТИ ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА.

Междувременно Копринката с буржоазна студенина назначаваше слугите на българския едър бизнес, за които щедро му биваше заплащано. За да могат слугите да доунищожат каквото имаше за доунищожаване. И днес слугите се разхожат из телевизионните ефири и обясняват, че не са слуги, а велики стратези, които са променили бъдещето на България.

Вярно е, промениха го. Направиха го още по-тревожно и ограбено. Винаги ме е смайвало това, как парите създават грандиозни измислени себе-образи на тези, които ги притежават. Парите им наливат самочувствие, което огъва пространството около тях. Съжалявам, че звуча песимистично, но държавата ни вече не е и на автопилот.

Ние не можем да направим жеста на Мюнхаузен и сами да се измъкнем от блатото, дърпайки се за косата... Защото този жест е в основата на всяко познание. Ние никога няма да получим познание, нито пък искаме да го получим.

За познанието трябва да се сражаваш. А ние никога не сме направили и крачка да отвоюваме нещо. Крачките ни са в посока на загубите. С такава лекота и удоволствие губим. Загуба след загуба. Разпродадохме, подарихме, разпарчосахме, унищожихме абсолютно всичко. Ние сме мракобесно зли към държавата, която имаме.

Ние я събаряме всеки Божи ден, с всеки един договор, във всяка минута, с всяко решение, с единствената ни по рода си световно невиждана политическа тъпота и открита шутовщина, които сме разположили в сферата на държавното управление.

Не знам дали виждате, но много ключови позиции се обитават от хора, които са изчислено неграмотни за поста си или просто доказано продажни. Защото ако са интелигентни хора, никога няма да си позволят да направят вредните действия, които изчислено неграмотните и доказано продажните ще направят.

Затова България е обречена да се върти сред нарочно инсталирана неграмотност и бездушие, които позволяват извличането на ресурс и извършването на безхаберни политически действия, без включване на съвест и пр. архаични човешки чувства...

--------------------* заглавието е на EconomyNews.bg


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1045